Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

5 bft

Weer Amsterdam

Het weer in Amsterdam van woensdag 28 september

Bewolkt en zware regen.
    vandaag morgen vr 30 sep. za 1 okt. zo 2 okt.
    Bewolkt en zware regen Bewolkt en af en toe regen Bewolkt en kans op een bui Bewolkt en af en toe regen Bewolkt en af en toe regen
Temperatuur temperatuur 20 15 20 16 18 12 16 10 16 9
Zonneschijn zon 50% 10% 35% 25% 30%
Kans op regen neerslag 5%
0mm
85%
1.8mm
65%
1.2mm
80%
4.2mm
85%
6.6mm
Wind verwachting wind 5Windrichting W 6Windrichting ZW 4Windrichting ZW 4Windrichting ZW 4Windrichting W
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 20 °C
Weer Rotterdam 20 °C
Weer Utrecht 21 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Amsterdam

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Amsterdam

Het weer in Amsterdam

Ben je benieuwd naar het weer Amsterdam? Het is erg handig om het weer Amsterdam te weten wanneer je er een dagje tussen uit wilt. Wat voor weer wordt het vandaag in Amsterdam? Je vindt het op HetWeer.nl! Je vindt er een overzichtelijk overzicht van de meest interessante en belangrijke feiten op het gebied van weer Amsterdam. Ben je benieuwd wat de temperatuur wordt, welk klimaat Amsterdam kent en of het gaat regenen? Op HetWeer.nl vind je allerlei interessante feiten op het gebied van weer Amsterdam!

Weersverwachting Amsterdam

Ben je van plan een dagje naar Amsterdam te gaan? Kijk dan snel op HetWeer.nl voor een uitgebreide weersverwachting Amsterdam! Voor het klimaat, de temperatuur en het neerslagpercentage vind je op HetWeer.nl een uitgebreid overzicht van het weer Amsterdam! Het Amsterdamse weer is erg onvoorspelbaar, kijk snel op HetWeer.nl voor een overzicht gemaakt door specialisten. De Nederlandse zomers en het weer Amsterdam zijn vaak wat wisselvallig, onvoorspelbaar en soms wat grimmig. Toch heeft Nederland onterecht het imago van een zeer regenachtig land, het aantal millimeters wat er jaarlijks in Nederland valt is namelijk relatief weinig!

Weerbericht Amsterdam

Het weer in Amsterdam is handig om te weten voor wie een dagje buiten de deur in Amsterdam door brengt. Het weer in Amsterdam is wat onvoorspelbaar en daarom kan het handig zijn van te voren te weten waar je aan toe bent. Op HetWeer.nl vind je een uitgebreid overzicht van alles wat je moet weten over het weer Amsterdam zoals de temperaturen, het klimaat, het neerslagpercentage en het aantal zon uren.