Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

7 bft

Weer Amsterdam

Het weer in Amsterdam van donderdag 18 januari

Bewolkt en matige sneeuwval.
    vandaag morgen za 20 jan. zo 21 jan. ma 22 jan.
    Bewolkt en matige sneeuwval Zwaar bewolkt met kans op een sneeuwbui Bewolkt en matige sneeuwval Zwaar bewolkt en kans op een natte sneeuwbui Bewolkt met lichte regen of motregen
Temperatuur temperatuur 8 3 5 1 5 0 5 0 8 2
Zonneschijn zon 15% 35% 25% 15% 10%
Kans op regen neerslag 95%
12.6mm
95%
4.1mm
90%
2.4mm
75%
3.8mm
85%
5.9mm
Wind verwachting wind 7Windrichting W 4Windrichting ZW 4Windrichting ZW 4Windrichting ZO 4Windrichting ZW
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 8 °C
Weer Rotterdam 8 °C
Weer Utrecht 8 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Amsterdam

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Amsterdam

Het weer in Amsterdam

Ben je benieuwd naar het weer Amsterdam? Het is erg handig om het weer Amsterdam te weten wanneer je er een dagje tussen uit wilt. Wat voor weer wordt het vandaag in Amsterdam? Je vindt het op HetWeer.nl! Je vindt er een overzichtelijk overzicht van de meest interessante en belangrijke feiten op het gebied van weer Amsterdam. Ben je benieuwd wat de temperatuur wordt, welk klimaat Amsterdam kent en of het gaat regenen? Op HetWeer.nl vind je allerlei interessante feiten op het gebied van weer Amsterdam!

Weersverwachting Amsterdam

Ben je van plan een dagje naar Amsterdam te gaan? Kijk dan snel op HetWeer.nl voor een uitgebreide weersverwachting Amsterdam! Voor het klimaat, de temperatuur en het neerslagpercentage vind je op HetWeer.nl een uitgebreid overzicht van het weer Amsterdam! Het Amsterdamse weer is erg onvoorspelbaar, kijk snel op HetWeer.nl voor een overzicht gemaakt door specialisten. De Nederlandse zomers en het weer Amsterdam zijn vaak wat wisselvallig, onvoorspelbaar en soms wat grimmig. Toch heeft Nederland onterecht het imago van een zeer regenachtig land, het aantal millimeters wat er jaarlijks in Nederland valt is namelijk relatief weinig!

Weerbericht Amsterdam

Het weer in Amsterdam is handig om te weten voor wie een dagje buiten de deur in Amsterdam door brengt. Het weer in Amsterdam is wat onvoorspelbaar en daarom kan het handig zijn van te voren te weten waar je aan toe bent. Op HetWeer.nl vind je een uitgebreid overzicht van alles wat je moet weten over het weer Amsterdam zoals de temperaturen, het klimaat, het neerslagpercentage en het aantal zon uren.