Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

6 bft

Weer Amsterdam

Het weer in Amsterdam van dinsdag 28 juli

Bewolkt en zware regenbuien.
    vandaag morgen do 30 jul. vr 31 jul. za 1 aug.
    Bewolkt en zware regenbuien Zwaar bewolkt en kans op buien Bewolkt en af en toe regen Bewolkt met lichte regen of motregen Licht bewolkt
Temperatuur temperatuur 18 15 17 12 18 11 20 9 21 11
Zonneschijn zon 20% 45% 55% 55% 55%
Kans op regen neerslag 100%
9mm
95%
8.5mm
80%
1.6mm
10%
0mm
20%
0mm
Wind verwachting wind 6Windrichting W 6Windrichting W 4Windrichting NW 2Windrichting O 3Windrichting ZW
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 18 °C
Weer Rotterdam 18 °C
Weer Utrecht 18 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Amsterdam

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Amsterdam

Het weer in Amsterdam

Ben je benieuwd naar het weer Amsterdam? Het is erg handig om het weer Amsterdam te weten wanneer je er een dagje tussen uit wilt. Wat voor weer wordt het vandaag in Amsterdam? Je vindt het op HetWeer.nl! Je vindt er een overzichtelijk overzicht van de meest interessante en belangrijke feiten op het gebied van weer Amsterdam. Ben je benieuwd wat de temperatuur wordt, welk klimaat Amsterdam kent en of het gaat regenen? Op HetWeer.nl vind je allerlei interessante feiten op het gebied van weer Amsterdam!

Weersverwachting Amsterdam

Ben je van plan een dagje naar Amsterdam te gaan? Kijk dan snel op HetWeer.nl voor een uitgebreide weersverwachting Amsterdam! Voor het klimaat, de temperatuur en het neerslagpercentage vind je op HetWeer.nl een uitgebreid overzicht van het weer Amsterdam! Het Amsterdamse weer is erg onvoorspelbaar, kijk snel op HetWeer.nl voor een overzicht gemaakt door specialisten. De Nederlandse zomers en het weer Amsterdam zijn vaak wat wisselvallig, onvoorspelbaar en soms wat grimmig. Toch heeft Nederland onterecht het imago van een zeer regenachtig land, het aantal millimeters wat er jaarlijks in Nederland valt is namelijk relatief weinig!

Weerbericht Amsterdam

Het weer in Amsterdam is handig om te weten voor wie een dagje buiten de deur in Amsterdam door brengt. Het weer in Amsterdam is wat onvoorspelbaar en daarom kan het handig zijn van te voren te weten waar je aan toe bent. Op HetWeer.nl vind je een uitgebreid overzicht van alles wat je moet weten over het weer Amsterdam zoals de temperaturen, het klimaat, het neerslagpercentage en het aantal zon uren.