Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

6 bft

Weer Amsterdam

Het weer in Amsterdam van woensdag 22 februari

Zwaar bewolkt en af en toe regen.
    vandaag morgen vr 24 feb. za 25 feb. zo 26 feb.
    Zwaar bewolkt en af en toe regen Zwaar bewolkt en af en toe regen Bewolkt en af en toe regen Bewolkt en kans op een bui Zwaar bewolkt met lichte regen of motregen
Temperatuur temperatuur 10 8 10 6 7 3 8 2 10 5
Zonneschijn zon 10% 10% 35% 15% 20%
Kans op regen neerslag 95%
3.8mm
90%
11.7mm
80%
3.8mm
85%
4mm
65%
1.7mm
Wind verwachting wind 6Windrichting W 6Windrichting ZW 5Windrichting W 5Windrichting ZW 5Windrichting W
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 10 °C
Weer Rotterdam 11 °C
Weer Utrecht 11 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Amsterdam

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Amsterdam

Het weer in Amsterdam

Ben je benieuwd naar het weer Amsterdam? Het is erg handig om het weer Amsterdam te weten wanneer je er een dagje tussen uit wilt. Wat voor weer wordt het vandaag in Amsterdam? Je vindt het op HetWeer.nl! Je vindt er een overzichtelijk overzicht van de meest interessante en belangrijke feiten op het gebied van weer Amsterdam. Ben je benieuwd wat de temperatuur wordt, welk klimaat Amsterdam kent en of het gaat regenen? Op HetWeer.nl vind je allerlei interessante feiten op het gebied van weer Amsterdam!

Weersverwachting Amsterdam

Ben je van plan een dagje naar Amsterdam te gaan? Kijk dan snel op HetWeer.nl voor een uitgebreide weersverwachting Amsterdam! Voor het klimaat, de temperatuur en het neerslagpercentage vind je op HetWeer.nl een uitgebreid overzicht van het weer Amsterdam! Het Amsterdamse weer is erg onvoorspelbaar, kijk snel op HetWeer.nl voor een overzicht gemaakt door specialisten. De Nederlandse zomers en het weer Amsterdam zijn vaak wat wisselvallig, onvoorspelbaar en soms wat grimmig. Toch heeft Nederland onterecht het imago van een zeer regenachtig land, het aantal millimeters wat er jaarlijks in Nederland valt is namelijk relatief weinig!

Weerbericht Amsterdam

Het weer in Amsterdam is handig om te weten voor wie een dagje buiten de deur in Amsterdam door brengt. Het weer in Amsterdam is wat onvoorspelbaar en daarom kan het handig zijn van te voren te weten waar je aan toe bent. Op HetWeer.nl vind je een uitgebreid overzicht van alles wat je moet weten over het weer Amsterdam zoals de temperaturen, het klimaat, het neerslagpercentage en het aantal zon uren.