Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

3 bft

Weer Rotterdam

Het weer in Rotterdam van donderdag 24 april

Bewolkt en kans op een bui.
    vandaag morgen za 26 apr. zo 27 apr. ma 28 apr.
    Bewolkt en kans op een bui Bewolkt en kans op een bui Bewolkt en een enkele lichte bui Licht bewolkt Bewolkt en af en toe regen
Temperatuur temperatuur 19 7 24 9 18 11 15 9 15 7
Zonneschijn zon 35% 70% 40% 30% 35%
Kans op regen neerslag 75%
1.2mm
25%
0.9mm
40%
2.2mm
70%
2.5mm
75%
2.9mm
Wind verwachting wind 3Windrichting NO 4Windrichting O 3Windrichting Z 3Windrichting ZW 3Windrichting ZW
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 20 °C
Weer Rotterdam 19 °C
Weer Utrecht 21 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Rotterdam

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Rotterdam

Het weer in Rotterdam

Het weer Rotterdam is vrij afwisselend en dit geldt ook voor het aantal millimeters regen wat er op een dag kan vallen. Wie er een dagje tussen uit wil in Rotterdam is dan ook goed af met een kleine update op het gebied van het weer Rotterdam. Op HetWeer.nl vind je een uitgebreid overzicht van het weer Rotterdam van vandaag en morgen. Bovendien vind je er een uitgebreid vooruitzicht van het weer Rotterdam. Naast temperatuur kun je er ook terecht voor het verwachte neerslagpercentage en het aantal verwachte zonuren.

Weersverwachting Rotterdam

Voor wie een dagje in Rotterdam gaat doorbrengen kan het eenvoudig zijn om te weten wat het weer Rotterdam vandaag doet! Gaat het vandaag regenen in Rotterdam? Je vindt de informatie op HetWeer.nl! Ga je een dagje uit in Rotterdam en wil je weten of je een paraplu mee moet nemen? Op HetWeer.nl vind je alle informatie over weer Rotterdam! Je kunt zien of het gaat regenen, hoeveel zonuren er zijn en bovendien hoe het staat met de richting en de kracht van de wind.

Weerbericht Rotterdam

Een dagje uit in Rotterdam kan wat minder zijn wanneer het regent, check dus voor je vertrek op HetWeer.nl of je niet beter morgen kunt gaan! Het Weer.nl biedt je een uitgebreid overzicht van allerlei verschillende informatie op het gebied van het weer Rotterdam. Je vindt er informatie over het aantal zonuren, over het aantal millimeters regen en over het klimaat van Nederland.