Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

4 bft

Weer Rotterdam

Het weer in Rotterdam van zaterdag 24 juni

Licht bewolkt.
    vandaag morgen ma 26 jun. di 27 jun. wo 28 jun.
    Licht bewolkt Vrij veel bewolking Bewolkt met lichte regen of motregen Bewolkt en af en toe regen Bewolkt met zwaar onweer
Temperatuur temperatuur 20 16 20 16 22 13 26 14 23 17
Zonneschijn zon 0% 15% 60% 25% 20%
Kans op regen neerslag 95%
2.9mm
80%
2.8mm
15%
0.3mm
85%
6mm
85%
7.4mm
Wind verwachting wind 4Windrichting ZW 4Windrichting W 3Windrichting W 3Windrichting O 4Windrichting ZW
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 19 °C
Weer Rotterdam 20 °C
Weer Utrecht 20 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Rotterdam

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Rotterdam

Het weer in Rotterdam

Het weer Rotterdam is vrij afwisselend en dit geldt ook voor het aantal millimeters regen wat er op een dag kan vallen. Wie er een dagje tussen uit wil in Rotterdam is dan ook goed af met een kleine update op het gebied van het weer Rotterdam. Op HetWeer.nl vind je een uitgebreid overzicht van het weer Rotterdam van vandaag en morgen. Bovendien vind je er een uitgebreid vooruitzicht van het weer Rotterdam. Naast temperatuur kun je er ook terecht voor het verwachte neerslagpercentage en het aantal verwachte zonuren.

Weersverwachting Rotterdam

Voor wie een dagje in Rotterdam gaat doorbrengen kan het eenvoudig zijn om te weten wat het weer Rotterdam vandaag doet! Gaat het vandaag regenen in Rotterdam? Je vindt de informatie op HetWeer.nl! Ga je een dagje uit in Rotterdam en wil je weten of je een paraplu mee moet nemen? Op HetWeer.nl vind je alle informatie over weer Rotterdam! Je kunt zien of het gaat regenen, hoeveel zonuren er zijn en bovendien hoe het staat met de richting en de kracht van de wind.

Weerbericht Rotterdam

Een dagje uit in Rotterdam kan wat minder zijn wanneer het regent, check dus voor je vertrek op HetWeer.nl of je niet beter morgen kunt gaan! Het Weer.nl biedt je een uitgebreid overzicht van allerlei verschillende informatie op het gebied van het weer Rotterdam. Je vindt er informatie over het aantal zonuren, over het aantal millimeters regen en over het klimaat van Nederland.