Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

2 bft

Weer Utrecht

Het weer in Utrecht van donderdag 26 mei

Vrij veel bewolking.
    vandaag morgen za 28 mei. zo 29 mei. ma 30 mei.
    Vrij veel bewolking Bewolkt en een enkele lichte bui Bewolkt en een enkele lichte bui Bewolkt en een enkele lichte bui Zwaar bewolkt en kans op buien
Temperatuur temperatuur 19 5 19 10 21 12 21 12 20 14
Zonneschijn zon 50% 30% 45% 25% 10%
Kans op regen neerslag 10%
0mm
90%
1.8mm
65%
1.2mm
85%
7.6mm
85%
13.2mm
Wind verwachting wind 2Windrichting N 3Windrichting NO 2Windrichting NO 3Windrichting N 3Windrichting O
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 18 °C
Weer Rotterdam 19 °C
Weer Utrecht 19 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Utrecht

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Utrecht

Het weer in Utrecht

Ga je een dagje uit in Utrecht en ben je benieuwd hoe het zit met het weer Utrecht vandaag? Gaat het vandaag regenen in Utrecht? Je vindt het allemaal op HetWeer.nl! ook voor een uitgebreide weersverwachting van het weer Utrecht kun je op HetWeer.nl terecht. Je vindt er een interessant overzicht van vandaag en morgen en bovendien vind je er ook een meerdaagse verwachting van het weer Utrecht. Zo weet je altijd war je aan toe bent! Via HetWeer.nl ben je altijd op de hoogte van het weer Utrecht en kom je nooit voor verassingen te staan!

Weersverwachting Utrecht

Vandaag op je fiets naar het werk in Utrecht? Kijk eerst even hoe het staat met het weer Utrecht op HetWeer.nl! Bekijk hoe het staat met de regenval van vandaag en ontdek het weer Utrecht. Bekijk of het aantal zon uren een beetje meezit vandaag en wat voor weer het de rest van de week wordt! Wanneer je regelmatig HetWeer.nl in de gaten houdt ben je altijd op de hoogte van het weer Utrecht! Weet wanneer je je paraplu mee moet nemen en kom je nooit voor verassingen te staan met de uitgebreide weer Utrecht informatie van HetWeer.nl!

Weerbericht Utrecht

Voor een uitgebreide verwachting van het weer Utrecht van vandaag en morgen ga je naar HetWeer.nl! Je vindt hier een uitgebreid overzicht van de meest interessante feitjes over het weer Utrecht! Alles wat je wilt weten over het weer Utrecht vind je op HetWeer.nl! Ben je benieuwd of het vandaag gaat regenen, of morgen de zon schijnt of wat de temperatuur is over 14 dagen? Kijk dan op HetWeer.nl en mis nooit iets!