Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

4 bft

Weer Utrecht

Het weer in Utrecht van donderdag 23 november

Bewolkt en af en toe regen.
    vandaag morgen za 25 nov. zo 26 nov. ma 27 nov.
    Bewolkt en af en toe regen Zwaar bewolkt en af en toe regen Bewolkt en af en toe regen Bewolkt en af en toe regen Bewolkt en af en toe regen
Temperatuur temperatuur 14 10 9 5 7 1 7 1 7 2
Zonneschijn zon 20% 5% 20% 25% 15%
Kans op regen neerslag 95%
2mm
95%
9.3mm
80%
2.6mm
90%
3.8mm
85%
6.4mm
Wind verwachting wind 4Windrichting Z 2Windrichting ZW 2Windrichting W 3Windrichting W 4Windrichting Z
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 13 °C
Weer Rotterdam 14 °C
Weer Utrecht 14 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Utrecht

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Utrecht

Het weer in Utrecht

Ga je een dagje uit in Utrecht en ben je benieuwd hoe het zit met het weer Utrecht vandaag? Gaat het vandaag regenen in Utrecht? Je vindt het allemaal op HetWeer.nl! ook voor een uitgebreide weersverwachting van het weer Utrecht kun je op HetWeer.nl terecht. Je vindt er een interessant overzicht van vandaag en morgen en bovendien vind je er ook een meerdaagse verwachting van het weer Utrecht. Zo weet je altijd war je aan toe bent! Via HetWeer.nl ben je altijd op de hoogte van het weer Utrecht en kom je nooit voor verassingen te staan!

Weersverwachting Utrecht

Vandaag op je fiets naar het werk in Utrecht? Kijk eerst even hoe het staat met het weer Utrecht op HetWeer.nl! Bekijk hoe het staat met de regenval van vandaag en ontdek het weer Utrecht. Bekijk of het aantal zon uren een beetje meezit vandaag en wat voor weer het de rest van de week wordt! Wanneer je regelmatig HetWeer.nl in de gaten houdt ben je altijd op de hoogte van het weer Utrecht! Weet wanneer je je paraplu mee moet nemen en kom je nooit voor verassingen te staan met de uitgebreide weer Utrecht informatie van HetWeer.nl!

Weerbericht Utrecht

Voor een uitgebreide verwachting van het weer Utrecht van vandaag en morgen ga je naar HetWeer.nl! Je vindt hier een uitgebreid overzicht van de meest interessante feitjes over het weer Utrecht! Alles wat je wilt weten over het weer Utrecht vind je op HetWeer.nl! Ben je benieuwd of het vandaag gaat regenen, of morgen de zon schijnt of wat de temperatuur is over 14 dagen? Kijk dan op HetWeer.nl en mis nooit iets!