Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

3 bft

Weer Utrecht

Het weer in Utrecht van vrijdag 28 augustus

Bewolkt en een enkele lichte bui.
    vandaag morgen zo 30 aug. ma 31 aug. di 1 sep.
    Bewolkt en een enkele lichte bui Bewolkt en een enkele lichte bui Vrij veel bewolking Bewolkt en kans op een bui Bewolkt met lichte regen of motregen
Temperatuur temperatuur 21 12 23 10 26 15 22 16 18 12
Zonneschijn zon 60% 65% 35% 15% 35%
Kans op regen neerslag 20%
0mm
20%
0.1mm
65%
5.2mm
90%
19.3mm
75%
3.7mm
Wind verwachting wind 3Windrichting ZW 2Windrichting Z 2Windrichting O 3Windrichting NW 3Windrichting NW
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 20 °C
Weer Rotterdam 20 °C
Weer Utrecht 21 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Utrecht

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Utrecht

Het weer in Utrecht

Ga je een dagje uit in Utrecht en ben je benieuwd hoe het zit met het weer Utrecht vandaag? Gaat het vandaag regenen in Utrecht? Je vindt het allemaal op HetWeer.nl! ook voor een uitgebreide weersverwachting van het weer Utrecht kun je op HetWeer.nl terecht. Je vindt er een interessant overzicht van vandaag en morgen en bovendien vind je er ook een meerdaagse verwachting van het weer Utrecht. Zo weet je altijd war je aan toe bent! Via HetWeer.nl ben je altijd op de hoogte van het weer Utrecht en kom je nooit voor verassingen te staan!

Weersverwachting Utrecht

Vandaag op je fiets naar het werk in Utrecht? Kijk eerst even hoe het staat met het weer Utrecht op HetWeer.nl! Bekijk hoe het staat met de regenval van vandaag en ontdek het weer Utrecht. Bekijk of het aantal zon uren een beetje meezit vandaag en wat voor weer het de rest van de week wordt! Wanneer je regelmatig HetWeer.nl in de gaten houdt ben je altijd op de hoogte van het weer Utrecht! Weet wanneer je je paraplu mee moet nemen en kom je nooit voor verassingen te staan met de uitgebreide weer Utrecht informatie van HetWeer.nl!

Weerbericht Utrecht

Voor een uitgebreide verwachting van het weer Utrecht van vandaag en morgen ga je naar HetWeer.nl! Je vindt hier een uitgebreid overzicht van de meest interessante feitjes over het weer Utrecht! Alles wat je wilt weten over het weer Utrecht vind je op HetWeer.nl! Ben je benieuwd of het vandaag gaat regenen, of morgen de zon schijnt of wat de temperatuur is over 14 dagen? Kijk dan op HetWeer.nl en mis nooit iets!