Het weer.nl, elke dag weer anders!
Zin in de zon? Bekijk ons vakantie overzicht!

2 bft

Weer Utrecht

Het weer in Utrecht van zondag 1 februari

Bewolkt en kans op een bui.
    vandaag morgen di 3 feb. wo 4 feb. do 5 feb.
    Bewolkt en kans op een bui Zwaar bewolkt en lokaal een natte sneeuwbui Bewolkt en matige sneeuwval Bewolkt en lokaal een natte sneeuwbui Bewolkt en lichte sneeuw
Temperatuur temperatuur 5 -1 5 0 4 0 3 -2 2 -3
Zonneschijn zon 30% 60% 35% 50% 45%
Kans op regen neerslag 90%
1mm
90%
1.5mm
70%
0mm
35%
0mm
65%
0.4mm
Wind verwachting wind 2Windrichting Z 3Windrichting NW 2Windrichting N 2Windrichting NO 3Windrichting NO
Weerwaarschuwing: Er zijn momenteel geen waarschuwingen. Weeronline

Plaatsen in Nederland:

Weer Amsterdam 5 °C
Weer Rotterdam 6 °C
Weer Utrecht 5 °C

Acties van Het Weer.nl

Buienradar Utrecht

Klik op het vergrootglas voor de grotere versie van de buienradar

Bron:WeerOnline.nl

Weer in Utrecht

Het weer in Utrecht

Ga je een dagje uit in Utrecht en ben je benieuwd hoe het zit met het weer Utrecht vandaag? Gaat het vandaag regenen in Utrecht? Je vindt het allemaal op HetWeer.nl! ook voor een uitgebreide weersverwachting van het weer Utrecht kun je op HetWeer.nl terecht. Je vindt er een interessant overzicht van vandaag en morgen en bovendien vind je er ook een meerdaagse verwachting van het weer Utrecht. Zo weet je altijd war je aan toe bent! Via HetWeer.nl ben je altijd op de hoogte van het weer Utrecht en kom je nooit voor verassingen te staan!

Weersverwachting Utrecht

Vandaag op je fiets naar het werk in Utrecht? Kijk eerst even hoe het staat met het weer Utrecht op HetWeer.nl! Bekijk hoe het staat met de regenval van vandaag en ontdek het weer Utrecht. Bekijk of het aantal zon uren een beetje meezit vandaag en wat voor weer het de rest van de week wordt! Wanneer je regelmatig HetWeer.nl in de gaten houdt ben je altijd op de hoogte van het weer Utrecht! Weet wanneer je je paraplu mee moet nemen en kom je nooit voor verassingen te staan met de uitgebreide weer Utrecht informatie van HetWeer.nl!

Weerbericht Utrecht

Voor een uitgebreide verwachting van het weer Utrecht van vandaag en morgen ga je naar HetWeer.nl! Je vindt hier een uitgebreid overzicht van de meest interessante feitjes over het weer Utrecht! Alles wat je wilt weten over het weer Utrecht vind je op HetWeer.nl! Ben je benieuwd of het vandaag gaat regenen, of morgen de zon schijnt of wat de temperatuur is over 14 dagen? Kijk dan op HetWeer.nl en mis nooit iets!